top of page
Emile Dejonghe
Emile Dejonghe
Architect | Bestuurder

E-mail: info@dejonghearchitecten.be

Tel: +32 (0) 479 85 78 70

Dejonghe Architecten is een jong architectenbureau gelegen in Izegem dat staat voor een gedreven en functionele aanpak. De focus van het bureau ligt vooral op residentiële projecten, waarbij het nauw samenwerken met bouwheer en aannemer prioriteit heeft. 

 

Elk project, plan, zicht, ruimte, lijn, opening, etc. ontstaat vanuit een bepaalde visie. Het doel, voor de aanvang van het ganse proces, is het zo goed mogelijk leren kennen van zowel de bouwheer als het betreffende terrein/gebouw en zijn context. Het vertalen van de wensen van de klant en de relatie met de omgeving vormt de basis van elk gebouw. Streven naar de hoogste kwaliteit, een duidelijke vormentaal met oog voor realisme en karaktervolle en tijdloze architectuur staan hierbij centraal. 

 

Bestuurder en architect Emile Dejonghe bespreekt graag nauwgezet uw toekomstplannen van A tot Z. Iedere samenwerking staat garant voor een goede begeleiding doorheen elke fase van het project. Vraag vrijblijvend een verkennend gesprek aan via het contactformulier indien u meer informatie wenst. 

bottom of page